Waar ben ik?

Ik woon op dit moment in Santa Cruz de la Sierra, Bolivia. ┬áHier werk ik op het Don Boscoproject ‘Mano Amiga’.

omgeving santa cruz

a = het huis waar ik woon
b = het project Mano Amiga waar ik werk
c = de kerk
d = het zwembad van de Don Boscoprojecten hier
e = de overdekte markt waar je alles kunt kopen

Het adres voor post:

Eva Min
Hogar Don Bosco
Casilla 1584
Santa Cruz de la Sierra
Bolivia

1 reactie op “Waar ben ik?

 1. Hoi Eva,

  Hoe gaat het daar? Je bent daar al ruim twee maanden, geloof ik,
  Gisteren, 1 dec, kwam ik terug van de kerk (Egmond-Binnen) en ik stopte bij je vader om te vragen over de schilderij en wat het had opgebracht. Helemaal niets!!! Het is nog steeds in de kamer bij jullie.
  Dick vroeg of ik iets voor jullie kon ondernemen want het was te druk bij de familie Min…….vertel mij iets nieuws!!!
  Ik heb, in overleg met Maas Beitler, Frans van Meggelen gemaild met het verzoek de kunstwerk tentoon te stellen deze maand in de Dorpskerk met als bedoeling verkoop of veiling met een adviesprijs van ca. 100 euro. Hopelijk komt dat en dat kun je dan goed gebruiken.
  Het gaat je goed en tot ziens of horens.

  Groetjes uit Egmond,

  Roderick

Selecteer een tab met welk account je een reactie wil achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>