Gastenboek

Ik zou het leuk vinden als je een bericht achterlaat in het gastenboek.

20 reacties op “Gastenboek

 1. Eva,
  Leuk en boeiend om je belevenissen te lezen. Uit over en weer was ik nieuwsgierig geworden naar je ervaringen. Door de foto’s krijg ik ook een goed beeld over hoe het daar gaat. Ik heb grote bewondering voor je en wens je heel veel goeds toe de komende maanden.
  Bowine

 2. Hoi Eva

  Ik dacht aan je en heb even gekeken op je website hoe het er mee gaat.
  En ik denk wel goed.

  We hebben nu les van juf Lynn en die is ook leuk.
  Maar niet zo leuk als jij.
  Er is weinig verandert in de klas ze zijn nog steeds druk.

  Ik hoop dat je het leuk hebt daar .
  Groetjes Emilia

 3. Hoi Eva,

  Leuk dat het schilderij verkocht is, dat hoorde ik van Els Klaasse Bos bij Perspectief (Bakkum). Maas heeft het gekocht en hopelijk krijg ik de ezel terug a.s. vrijdag. Ik ga de laatste vrijdagen van de maand naar de Stilte en meditatie in de Dorpskerk.
  Ik zag je moeder bijna twee weken terug; ik kwam terug van schilderen en zijn was onderweg naar Maas. Ze vertelde mij dat ze naar je komt voor enkele weken, misschien is ze nu al onderweg.
  Ik heb de foto’s gekeken en het lijkt alsof je daar wilt blijven. Je hebt het naar je zin en dat is op je gezicht te merken.
  Ik wens je Gods zegen in alles wat je daar doet en misschien zien we elkaar in de Dorps- of Maranthakerk in de zomer.

  Het gaat je goed,
  Roderick

 4. Hoi Eva,
  Wat fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt in Bolivia. Overmorgen vieren wij hier Sinterklaas. Morgen nog even het dansje van de wegwijspiet oefenen. Maar ook met Kerst zijn we al weer druk in de weer. Er gaat een orkest (Divertimento) voor ons optreden in de kerk en wij spelen het kerstverhaal, zingen liedjes en een aantal kinderen speelt mee met het orkest. Dit weekend ben ik naar Parijs geweest met Kees. Wij waren 30 jaar getrouwd. Heel wat anders dan Bolivia maar voor ons een hele belevenis. Ik wens je alvast fijne kerstdagen en ga beslist weer lezen wat je allemaal nog meer beleefd.
  Groetjes,
  Tina

 5. Hoi Eva,
  Fijn te lezen dat alles goed gaat daarginds, had er een paar gemist en zag nu pas dat je ziek bent geweest, gelukkig is dat weer achter de rug.
  Het is heel leuk om te lezen hoe er daar gewerkt wordt en al die foto`s geven ons hier een goed beeld. Dat jij dat goed kunt beschrijven wisten we natuurlijk al maar ik vind het ontzettend leuk te volgen en de rest kijkt soms ook even mee.
  Hoe is het klimaat daar doorgaans ? En waar gaan die meubels heen die de jongens maken ?

  Hartelijke groetjes Astrid, Marco, Hanne en Sarah.

 6. Lieve Eva ik vind het reuze leuk om jouw werk in Bolivia te volgen . Petje af voor alles wat je met de kinderen samen doet. Groetjes van Tante Ellly.

  • hallo Eva, geweldig om te lezen wat je allemaal beleefd. Ik zag dat Nya en Vinn ook hadden gereageerd. We hebben op school een I pad gekregen. Daar ben ik lekker op aan het word feud spelen en nu jou reisverhalen aan het bekijken. werken doe ik nu met Geesje. dat is heel andere koek. Ik mis vooral het samen gevoel dat ik met jou had. we hebben wel een erg leuke klas. wat een verschil met vorig jaar. maar 7 jongens! geniet jij maar van je verblijf in Bolivia? Ik hoop dat je niet ziek meer wordt en nog veel feesten zult vieren.
   lieve groetjes Tina de Groot

 7. Hoi Eva,
  nu ook eens een berichtje van mij. Het is leuk om met je verhalen en foto’s een beetje met je mee te leven en mee te reizen. We krijgen zo een aardig beeld
  hoe je daar leeft en dat je al je talenten goed kunt inbrengen.
  Leuk om te zien.
  Liefs mama

 8. Hoi Eva,
  Gaaf hoor dat je dit onderneemt. Helemaal jouw ding en ik zie je genieten. De kinderen hebben natuurlijk erg veel mazzel dat jij bij hun bent.
  Hopelijk ben je snel weer top fit.
  Mooi dat er een volleybalnet is, kun je je techniek een beetje bij houden :-)
  Het ga je goed en geniet. Groetjes Arjen

 9. Hoi Eva, momenteel ben je ergens in de lucht onderweg van Nederland naar Bolivia; het is begonnen!! Ik wens je een hele bijzondere en mooie tijd op het straatkinderenproject in Bolivia. Je gaat er vast snel je draai vinden!
  Groetjes, Dorine

 10. Hey Eva,
  Ook ik heb je website gevonden en mij meteen maar ingeschreven om je straks nauwlettend te kunnen volgen!! Stapje bij beetje komt het nu dichterbij, spannend hoor. Je gaat volgens mij een leerzame tijd tegemoet en natuurlijk houd ik je in de gaten ;p
  Jolanda

 11. hoi juf eva met vinn bedankt voor alle hulp ik ga je missen en ik heb nu een juf die is net als u hele leuke juf net als u bent succes met het helpen in bolivia

 12. Hallo juf Eva,

  Ik heb de site bekeken en ik vind de site mooi. Ik was heel blij dat ik les van u gehad heb. Ik vind het jammer dat ik geen les meer van u hebt. Ik ga u reis volgen. Heel veel plezier in Bolivia. Wel spannend. Groetjes Nya de Boer

 13. Hoi Eva,

  Kijk, je website heb ik inmiddels gevonden! Leuk! Nog even toevoegen aan de favorieten en ik ga er dan met enige regelmaat aan denken eens even te kijken naar al je belevenissen! Ben benieuwd naar wat je allemaal gaat meemaken, je ervarinen, je geschreven verhalen, de beelden daarbij en natuurlijk, als je weer terug bent, de gesproken verhalen die je waarschijnlijk in geuren en kleuren gaat vertellen!

  Voor nu in ieder geval, hoewel ik je voor je vertrek zeker weten nog zie en spreek, alvast heel veel plezier, succes en geluk gewenst!

  Ook namens Karin en Thijs,
  Auke

 14. Hoi Eva,
  Wat een leuke website heb je, ik verheug me nu al op je reis verhalen/ervaringen!!
  Het begint nu dichterbij te komen spannend hoor!
  Ik blijf je volgen,
  groetjes marielle (moeder van Vinn)

  • Hoi Eva, wat een leuke website is dit zeg! Ik ga al je belevenissen in Bolivia volgen hoor. Maar eerst zien we elkaar nog op de samenwerkingsbijeenkomst: leuk!
   Groetjes, Dorine

Selecteer een tab met welk account je een reactie wil achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>